February 11, 2011

kerja sekolah saya

Once you have been tagged, you are supposed to write a note
with 25 random things, fact, habits, or goal about you.
At the end, choose 25 people to be tagged.
You have to tagged the person who tagged you
If I tag you, its because i want to know more about you


Sebelum berangkat ke Terengganu, ada baiknya dijawab dulu tag ni. Thanks kak Husna, and sorry too, sbb lambat. Ni dia, 25 random facts about me:

1. Nama sama dengan akak :)
2. Sesetengah orang panggil nurul, sesetengah orang panggil husna. Dan ada juga nama2 yang lain.
3. Pencinta alam, terutama bulan.
4. Penggemar kucing. Memang tak boleh jumpa kucing
5. Lahir pada 12 april 1988
6. Anak bongsu dari 7 beradik
7. Sangat suka hijau. Hidup dalam kehijauan :)
8. Banyak menyimpan rahsia2 orang dan rahsia sendiri
9. Kadang2 tenang sangat, kadang2 boleh jadi clumsy juga.
10. Susah nak marah, juga susah mengekspresikan perasaan.
11. Kalau saya tiba2 diam, maksudnya saya sedang merasionalkan diri. Berfikir.
12. A gud listener (rasanyalah..)
13. Universal dan fleksibel. InsyaAllah, u can talk about anything with me
14. Agak susah membuat keputusan -_-
15. Pendiam dan pemalu (cewah. tapi kalo dah kenal tu lain cerita)
16. Suka berlama-lama di kedai buku. Sebulan wajib beli beberapa buku (walaupun tak semua habis dibaca)
17. Ada hobi2 yang pelik (sepelik mana tu tak boleh kabo kat sinila)
18. Suka belajar bahasa negeri2 lain
19. Oh ya, saya orang kuching, Sarawak
20. Sering mempunyai firasat yang tepat
21. Tabah (insyaAllah, doakan selalu..)
22. Suka jalan2 cari ilmu + makan
23. Sangat mengharapkan redha Allah, juga redha kedua ibubapa..
24. Mahu jadi orang yang bermanfaat, yakni sebahagian yang menyumbang kepada kemenangan Islam..
25. Sebenarnya, banyak lagi yang saya tak tau pasal diri saya......... (^_^)

Alhamdulillah, siap dah kerja sekolah. Lain2 fakta tu, kena tanya saya sendiri lah. Ok, 25 orang yang akan di tag adalah.........

1. kak Husna (tag dia balik ^_^ )
2. Hasmira
3. Izzah Ismail
4. Ayat Ibrahim
5. Hakimah
6, kak Kini
7. Mardhiah
8. Aliah
9. Atikah
10. Winny
11. kak Raufa
12. kak Wani
13. Kak Nadirah
14. Akma
15. Zaujatan Solihatan
16. Ijat
17. Yana Chan
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.

Ramai sangat nak tag........
Silalah menjawab tag ini dengan gembira. Uhibbuki fillah!

4 comments:

rottenapfel said...

uhibbuki fillah aidhon
nado saranghae
ich liebe dich auch
semua yang diatas ini memberi maksud yang sama=))))

membawa kita mengenal diri sendiri=)

SuTeRa said...

hee..time kasih (^_^)
jaga diri tau sementara kita takda ni..macamla lama sangat :) nanti kita cari kulit siput sbg souvenir..

Nadirah said...

husna, nnt akak buat keje skolah tu ye =)

Flying Butterfly~ said...

hehe.. teriam kasih! ^_~